Industrielektriker/servicetekniker

Vi söker en industrielektriker/servicetekniker som är serviceinriktad och ser en förbättringspotential i sin omgivning. Du kommer att ingå i vårt underhållsteam bestående av 20 personer. Arbetet innebär förutom arbete med elunderhåll att arbeta gränsöverskridande inom avdelningen, dvs med mekanik och att ta problem, felsökning och åtgärder hela vägen. Vårt underhållsteam arbetar i skift.

Vi söker dig med erfarenhet av arbete som industrielektriker/servicetekniker inom tillverkningsindustri och med ett genuint teknikintresse.

För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i att programmera och felsöka i styrutrustningar på tillverkningslinjer, lagersystem och förpackningslinjer. Erfarenhet av Siemens-styrutrustning är ett grundkrav. Goda kunskaper inom It och hantering av program som Autocad och MS Office är meriterande.

Lämplig utbildningsbakgrund är gymnasieutbildning med inriktning mot el, och kompetens inom styr- & reglerteknik.

Att du har god samarbetsförmåga, trivs att arbeta såväl i projektform som självständigt förutsätter vi. Dessutom behöver du behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift. Tyska är meriterande.

Tjänsten är en heltid, tillsvidareanställning.

Ansökan
Maila CV och personligt brev till hullert@gyllensvaan.se märkt ”Industrielektriker”. För mer information kontakta Per-Arne Hüllert på tel. 0515-86405.

Gyllensvaans Möbler är ett familjeföretag beläget i Kättilstorp utanför Falköping. Företaget grundades 1946 av Nils Gyllensvaan. 1952 levererades de första möblerna till IKEA. Vi har idag cirka 250 anställda och omsätter 816 miljoner kronor per år. Huvudsakligen tillverkas bokhyllor, bl.a. IKEAs världskända ”BILLY”. Vi levererar cirka 170 000 möbler varje vecka. På hemsidan, www.gyllensvaan.se, finns mer information. Kättilstorps Elektriska AB är ett serviceföretag med Gyllensvaans Möbler som huvudkund.

Vi ser fram emot din ansökan!


Tillbaka till förstasidan